Online előjegyzés Online eredmények

Siteul se află sub mentență. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente create.
Dorim să vă asigurăm, că pagina este în continuare funcțională, respectiv și modulul de programări.

Beteglátogatási program

🚨 FONTOS ❗

Változott a betegek látogatási programja. A kórházban fekvő betegek naponta egyszer fogadhatnak látogatókat: hétfőtől vasárnapig 14:00-17:00 óra között, legfeljebb 15 perces látogatási időtartammal.

Az Intenzív Osztályon fekvő betegeket péntekenként 13:00-14:00 óra között, valamint 16:00-17:00 óra között, szombaton és vasárnap pedig 11:00-13:00 óra, illetve 15:00-17:00 óra között lehet meglátogatni.

➡️ A látogatás legfeljebb 15 perces lehet (a szakorvos beleegyezésével meghosszabbítható). A szülésen a kismama kijelölt hozzátartozója részt vehet. Az Újszülött osztályon és a Szülészeten a Császármetszést követő első 4 órában egy hozzátartozó jelenléte megengedett.

✅ A kórterembe való belépéskor a látogatóknak kötelezően viselniük kell az arcukat takaró maszkot és egyszer használatos kesztyűt, fertőtleníteniük kell a kezüket és követniük kell az orvosi személyzet utasításait, akik biztosítják a látogatók megfelelő felszerelését.

⚠️ Az Intenzív Osztályon fekvő betegek látogatásakor, valamint az izolált betegek látogatásakor a látogatóknak a felszerelés felvétele előtt fertőtleníteniük kell a kezüket, viselniük kell az arcukat takaró maszkot, kesztyűt és egyszer használatos köpenyt. A kezek fertőtlenítése kötelező a felszerelés eltávolítása után is, a látogatás végén.

❗ A krónikus betegségben szenvedőknek ajánlott kerülni a betegek látogatását!

Couldn't make connection 2.