Programari online Rezultate analize online

Reguli de vizitare a pacientilor COVID-19 cu simptome severe de boala

Reguli de vizitare a pacientilor COVID-19 cu simptome severe de boala

REGULI DE VIZITARE A PACIENȚILOR COVID-19 CU SIMPTOME SEVERE DE BOALĂ

Reguli de vizitare a pacienților COVID-19 cu simptome severe de boală în cadrul Spitalului Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf Sfântu Gheorghe valabil începând cu 17 noiembrie 2021
Pe perioada internării în unitatea sanitară, pacientul infectat cu SARS–CoV2 care prezintă simptome severe de boală poate beneficia, la cerere de vizita unui membru al familiei cu acordul medicului curant.
Vizita pe secție se realizează în zilele lucrătoare– cu începere din 17 noiembrie 2021 – în intervalul orar 13:30-15:00. Pacientul poate fi vizitat de o singură persoană, timpul alocat vizitei este de maximum 15 minute.

În acest scop, aparținătorul va înainta o cerere de vizitare (scanată sau fotografiată) a pacientului pe adresa de e-mail programarivizite@spitfog.ro. Cererea va fi conform modelului ce se poate descărca de pe site-ul spitalului ( descarcă aici). Originalul cererii va avea asupra sa în momentul vizitei.
Aparținătorul va fi informat prin e-mail în privința confirmării programării datei și orei la care trebuie să se prezinte la vizită și procedura de urmat. Solicitările primite în zilele de lucru până la orele 12:00, vor fi analizate și vor fi soluționate până la orele 16:00 în cursul aceleiași zile.

Couldn't make connection 2.