Programari online Rezultate analize online

Siteul se află sub mentență. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente create.
Dorim să vă asigurăm, că pagina este în continuare funcțională, respectiv și modulul de programări.

Programul de vizitare al pacienților

🚨 IMPORTANT ❗ 𝐒𝐞 𝐫𝐞𝐢𝐚𝐮 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢

Programul de vizitare a pacienților internați în cadrul Spitalului Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe a fost modificat, de la 3 zile pe săptămână (luni, miercuri și vineri), la 𝐯𝐢𝐳𝐢𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞. Pacienții internați în cadrul Spitalului Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe pot primi vizita rudelor/aparţinătorilor, o dată pe zi, 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟑:𝟎𝟎 𝐬̦𝐢 𝟏𝟖:𝟎𝟎, respectând următoarele reguli:
➡️ Timpul maxim alocat vizitei este de 30 de minute, cu excepția secției de Terapie Intensivă unde durata vizitei este de cel mult 15 minute (cu posibilitatea de prelungire, cu acordul medicului ATI).
✅ La intrarea în secție, aparținătorii vor purta obligatoriu mască de protecție și botoși de unică folosință, își vor dezinfecta mâinile și vor respecta indicațiile personalului medical, care va asigura echiparea corespunzătoare a vizitatorilor.
⚠️ La vizitarea pacienților internați în secția de Terapie Intensivă, aparținătorii își vor dezinfecta mâinile înainte de echipare și vor purta mască de protecție, botoși și halat de unică folosință. Dezinfectarea mâinilor este obligatorie și după dezechipare, la finalul vizitei.
❗ Se recomandă ca persoanele cu boli cronice să evite vizitarea pacienților!
Couldn't make connection 2.