Programari online Rezultate analize online

Comunicat grevă

Comunicat grevă

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe pe această cale vă aduce la cunoștintă faptul că Federația Sindicală Sanitas recurge la continuarea acțiunilor de protest la nivel național începute la data de 19.10.2016, printr-o grevă de avertisment de două ore. Începând din data de 31.10.2016, orele 7 vor recurge la grevă generală pe termen nedeterminat, cu consecința scăderii la o treime a activității spitalului.

            Drept urmare, conducerea instituției, ținând cont și de dispozițiile legale aplicabile în această privință, a încheiat un nou protocol cu conducerea Sanitas la nivel de unitate prin care s-a convenit asupra următoarelor:

  • Unitatea de Primiri Urgențe va funcționa în condiții normale atât prin activitatea proprie cât și relativ la activitatea altor secții implicate (radiologie, laborator, consulturi interdisciplinare, etc.).
  • Urgențele de pe secții vor fi rezolvate, iar supravegherea bolnavilor internați va fi neîntreruptă.
  • Operațiile de urgență vor fi efectuate.
  • Angajații vor afișa un comportament corespunzător, respectând Regulamentul intern și nu vor părăsi locul de muncă.
  • În fiecare caz în parte atât la nivelul policlinicii, cât şi la nivelul secţiilor medicii vor decide dacă pacenții vor fi consultaţi în cabinetele de specialitate sau vor fi internaţi. Accesul pacienţilor în spital, respectiv la medic nu va fi îngrădit.
Couldn't make connection 2.