Programari online Rezultate analize online

Siteul se află sub mentență. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente create.
Dorim să vă asigurăm, că pagina este în continuare funcțională, respectiv și modulul de programări.

ANGAJARE PERSONAL CONTRACTUAL - MEDIC FARA CONCURS CU NORMA INTREAGA-PERIOADA DETERMINATA

ANGAJARE PERSONAL CONTRACTUAL - MEDIC FARA CONCURS CU NORMA INTREAGA-PERIOADA DETERMINATA

Având în vedere prevederile din H.G. 293 din 11.03.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021, precum şi stabilirea măurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, În conformitate cu prevederile art.21 din Legea 136/2020 coroborat cu art.27 alin.(1) din Legea 55/2020 cu modificăile şi completările ulterioare, art. unic din Ordonanţa de urgenţa 179/2020 privind instituirea unor măsuri pentru asigurarea resurselor umane necesare instituţiilor din cadrul sistemului naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională, Ministerului Sănătăţii şi unităţilor subordonate, unităţilor sanitare şi serviciilor de asistenţă socială în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante.
Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr.Fogolyán Kristóf" Sfântu Gheorghe cu sediul în municipiul Sfântu Gheorghe, str. Stadionului, nr.1-3, judeţul Covasna, face angajări pe perioadă determinată,cu normă întreagă,pe bază de dosar, respectiv pe durata instituirii stăii de alertă, pe următoarele posturi:

1 post de medic specialist confirmat in specialitatea medicina interna

In vederea participarii, in termen de 4(patru) zile lucratoare de la data publicarii anuntului, candidatii depun la Serviciul R.U.N.O.S. dosarul de inscriere, care va contine urmatoarele documente:

DOSARUL DE INSCRIERE TREBUIE SA CONTINA URMATOARELE DOCUMENTE:

  1. Cerere de inscriere pentru (Formular tip - pus la dispozitie de S.R.U.N.O.S.)
  2. Diploma de medic si adeverinta/certificat de confirmare in grad profesional - copie xerox;
  3. Documente care atesta vechimea in munca: Carte de Munca si/sau adeverinta, raport salariat, dupa caz - copie xerox
  4. Certificat de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs - copie xerox
  5. Polita de asigurare malpraxis in termen de valabilitate - copie xerox;
  6. Dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art.455 alin(1) lit.e) sau f), la art.541 alin.(1) lit.d) sau e), respectiv la art.628 alin (1) lit.d) sau e) din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (eliberat de Colegiul Medicilor);-in original
  7. Acte doveditoare privind studiile complementare(dupa caz) - copie xerox;
  8. Cazier judiciar - in original (eliberat cu cel mult 3 luni anterior perioadei de inscriere)
  9. Certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza (eliberat de medicul de familie cu cel mult 3 luni anterior perioadei de inscriere) -in original
  10. Curriculum vitae tip Europass - copie
  11. Copia actului de identitate in termen de valabilitate
  12. Declaratia privind consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform prevederilor Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), cu modificarile ulterioare (Formular tip - pus la dispozitie de S.R.U.N.O.S.)

Actele prevazute la pct.2,3,4,5,7,9 si 11 vor fi prezentate in original in vederea verificarii conformitatii copiilor cu acestea.


In situatia in care se depun mai multe dosare decat numarul de posturi publicate, iar dupa selectia dosarelor sunt admisi mai multi candidati, se va proceda la organizarea unei probe de interviu in vederea departajarii.
Proba de interviu se face in baza bibliografiei stabilite pentru examenul de medic specialist medicina interna.
In situatia in care in urma selectiei dosarelor ramane un singur candidat, acesta va fi declarat admis fara a mai fi organizata proba de interviu. Rezultatul va fi publicat in maximum 24 de ore de la data selectiei dosarelor, cu specificarea datei de organizare a probei de interviu, in cazul in care sunt admisi mai multi candidati la selectia dosarelor. Incadrarea se va face pe perioada determinata si inceteaza de drept in cel mult 30 zile de la data incetarii starii de alerta, conform prevederilor din Legea nr.55/2020.

Documentele din dosarul de angajare vor fi depuse la Serviciul R.U.N.O.S. - sediul Spitalului Judetean de Urgenta "Dr.Fogolyan Kristof" Sfantu Gheorghe, municipiul Sfantu Gheorghe, str. Stadionului, nr.1-3, judetul Covasna, in termen de 4(patru) zile lucratoare de la publicare, respectiv in perioada 16-19 martie 2021. Dosarele se depun zilnic, de marti pana vineri, intre orele 11,00-13,00.

Calendarul desfasurarii procedurii de angajare:

Nr. Crt. Activitatea Perioada/Intervalul de ore
1 Depunerea dosarelor de angajare 16-19 martie 2021 (Intervalul orar 11.00-13.00)
2 Verificarea dosarelor de angajare depuse de candidati 22.03.2021
3 Afisarea rezultatelor in urma selectiei dosarelor de angajare 23.03.2020
4 Proba de interviu 25.03.2020
5 Afisarea rezultatelor in urma interviului 26.03.2020
6 Finalizarea documentelor/procedurilor de angajare 29-30.03.2020
7 Angajare 01.04.2020

Candidatii declarati "ADMIS" vor fi anuntati prin telefon pentru a se prezenta la sediul unitatii in vederea semnarii documentelor necesare pentru angajare.

Prezentul anunt a fost postat pe pagina de internet al Spitalului Judetean de Urgenta "Dr.Fogolyán Kristóf" Sfantu Gheorghe (wwwspitfog.ro), in data de 15.03.2021.

Vezi pdf:
Couldn't make connection 2.