Ismét egy igazi majális!

Sorban a negyedik igazi családi hangulatú közös majálisát ünnepelte a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkaközössége. Az idei, Benedek mezői összejövetelen a már hagyományosnak mondható főző-kotyvasztó csapatok (osztályonként, részlegenként egy-egy) töltött káposzta készítési tudásukról tettek tanúságot. A feladat nem volt egyszerű, hiszen ez alkalommal valóban szakzsűri előtt kellett bizonyítaniuk, a étkek mustráját ugyanis a Szabadtűzi Lovagrend sepsiszentgyörgyi képviselői végezték. Intézményünk vezetősége ezúton szeretne köszönetet mondani alapos munkájukért, név szerint Bágyok Károlynak, Demeter Jánosnak, Sikó Barabási Sándornak, valamint Vajda Zsigmondnak.

Köszönet illeti továbbá a sepsiszentgyörgyi Cosys Kft-t, valamint a megyeszékhely önkormányzatát a majális megszervezésében és lefolyásában nyújtott segítségükért.

A zsűri egybehangzó döntése alapján idén az Árnyéklátók (orvosi képalkotás és röntgen osztály), Ferencz József Kft (pszichiátria osztály), Bogyósok (neurológia osztály) csapatok végeztek, sorrendben az első három helyen. Az Árnyéklátók előtt egy újabb kihívás áll, a csapat ugyanis a majálison nyújtott teljesítménye nyomán részt vesz a sepsiszentgyörgyi Őszi vásáron esedékes Töltött káposzta fesztiválon.

Couldn't make connection 2.